Waarom kiezen voor vloertegels?

Vloertegels in huis

Gaat u een bepaalde ruimte verbouwen, aanpakken of opknappen? Misschien bent u gewoon uitgekeken op uw tegelvloer en toe aan iets nieuws. Bij Tegelmegashop bent u aan het juiste adres om hierin van A tot Z geholpen te worden. We begrijpen heel goed dat de keuze overweldigend kan zijn, maar we kunnen u wegwijs maken in de alle vloertegels bij Tegelmegashop.nl. Wist u bijvoorbeeld dat veel vloertegels ook aan de wand te plaatsen zijn? Andersom is dit helaas niet mogelijk, omdat wandtegels over het algemeen dunner en fragieler van aard zijn. Met deze kennis is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om de tegelvloer ook door te leggen naar uw wand en hoeft u geen aparte wandtegels te kopen. Dat scheelt ook weer in de kosten en keuze, en ziet er ook gewoon strak uit. 

Kiest u voor kunstig keramiek of natuurlijk natuursteen?

Bij het kopen van de ideale vloertegel zijn er verschillende factoren waar u rekening mee dient te houden. Past het nog wel bij het interieur? Of gaat u dat ook veranderen? Komt er ook vloerverwarming bij kijken? Wat voor materiaal heeft uw voorkeur: keramiek of natuursteen? Zo heeft keramiek als voordeel dat het gemakkelijk schoon te maken en te houden is. Dit om de reden dat het geen vuil of vocht vast houdt. Keramiek is in verschillende looks te krijgen, zoals natuursteen, betonlook of decoratieve Portugese tegels. Zo creëert u alsnog de gewenste uitstraling. Echt authentiek en uniek wordt het als u kiest voor natuursteen, een natuurlijk product waarbij er geen twee tegels hetzelfde zijn. Uw ruimte krijgt een unieke en exclusieve uitstraling met natuursteen. Kortom, u kunt alle kanten op, ongeacht welke keuze u maakt. Neem vooral eens contact op met onze deskundige medewerkers voor een passend advies. Zij kunnen u hier ook helemaal wegwijs in maken.

terrastegel in huis
terrastegel in huis

Heeft u wel eens gedacht aan mozaïek tegels? Kleine matjes met kleine formaten tegeltjes die heel eenvoudig te plaatsen zijn, maar bijvoorbeeld uw badkamer wel een heel speels en vrolijk karakter geven. Niet alleen de badkamer; in principe zijn ze overal toe te passen, ook als vloer- of wandtegel. Ook hier kunt u alle kanten mee op. Overigens is het wel belangrijk om te vermelden dat als u gaat voor mozaïek van natuursteen, dat u altijd moet impregneren. Hier kan Tegelmegashop u in adviseren en inspireren, en als het nodig is kunt u bij ons ook de beschermlaag bij bestellen. We hebben verschillende soorten riverstones, coins, of glasmozaïek. Bekijk heel eenvoudig  alle mozaïek tegels van Tegelmegashop en bestel ze ook online. Als u alles liever eens ‘in het echt’ wilt zien, dan kan dat uiteraard in onze ruime showroom van 1000m2 in Roermond. De koffie staat klaar voor u, net als ons team van deskundige medewerkers.