Waarom je echt een zwembad in de tuin moet nemen


Eigenlijk is dit de droom van ieder kind, een eigen zwembad in de tuin. En misschien nu je volwassen bent, heb je die droom nog steeds. Daarom heb ik een paar redenen voor je waarom je echt een zwembad moet nemen in je tuin!

Vakantiegevoel

Het vakantiegevoel in eigen huis blijft, hoe fijn is dit? Als het zonnetje lekker schijnt aan het zwembad liggen en het lijkt net alsof je op vakantie bent… in je eigen huis, hoe chill?  Je hoeft hier niet meer voor naar Spanje of Italië, maar gewoon lekker in je eigen huis!

Zwemfeestjes

Lekker je vrienden uitnodigen voor een echte poolparty, je ziet het altijd in films en nu kun je het zelf doen! En als je kinderen hebt, kunnen je kinderen hun vrienden ook uitnodigen voor de gezelligste zomeravonden, en dan ben je ook nog eens de coole moeder die dat toelaat!

zwemfeestjes
Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een te gek feest!

Ontspan

Wat is nou lekkerder dan met een goed glas wijn en een lekker boek de zomer door te komen aan een zwembad? Je kunt heerlijk genieten, af en toe een verkoelende duik nemen en vooral uitrusten.

Sport

Wat nou sportschool? Jij hoeft daar niet meer heen. Je kunt gewoon ’s ochtends voor je werk een paar baantjes trekken en daarna fris en fruitig naar je werk gaan. Heerlijk toch? Ook je kinderen krijgen meer beweging omdat ze vaak zullen zwemmen, en zwemmen is nou eenmaal goed voor je.

Waarde

Het verhoogt de waarde van je huis, dus zie het als een investering! Je kunt je huis voor meer verkopen en ondertussen heb je er ook nog plezier van ook! Dit is toch gewoon een win-win situatie?Ben je overtuigd? Kijk eens op tuin blogs voor meer ideeën in de tuin of bouwaanrader hoe je het, het best kunt aanpakken? En wanneer je je zwembad hebt: genieten maar!