Natuursteen voor in uw badkamer

Badkamer

Uw badkamer van natuursteen is een ware lust voor het oog. Natuursteen voor uw sanitair is natuurlijk in vele variaties te verkrijgen en erg gemakkelijk in onderhoud. Als u opzoek bent naar een vloer van hoge kwaliteit en natuurlijke look, lees dan deze blog waarin wij alles vertellen over een badkamer en natuursteen.

Natuursteen keuze in uw badkamer

Een vloer of wand van natuursteen geeft de badkamer direct een luxe gevoel. Daarnaast is het ook praktisch! Natuursteen is waterbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Bij de keuze van natuursteen in uw badkamer is het belangrijk dat u kiest voor de juiste afwerking. Kies bijvoorbeeld niet voor een hoogglans gepolijste vloer want hier kunt u makkelijk over uitglijden. Kies als vloer dus voor een natuursteen soort met een wat ruwer oppervlag. Daarnaast kunnen diverse natuursteen soorten ook zodanig bewerkt worden waardoor ze stroef aanvoelen. Natuursteen badkamer experts kunnen u hier natuurlijk meer over vertellen. Kies bijvoorbeeld voor een badkamer van het merk bycocoon. De ontwerpen zijn modern, maar toch tijdloos. Ben je opzoek naar andere meubelen dan raden wij een de woonwinkel Overijssel van Thols Wonen aan.

 

Woonkamer
Een moderne woonkamer.

Onderhoud van natuursteen in uw badkamer

Veel mensen denken dat er veel onderhoud zit aan natuursteen in uw badkamer, wij vinden van niet. Natuursteen wordt in tegenstelling tot andere materialen, naarmate de jaren alleen maar mooier.  Het schoonmaken van uw badkamer doet u met een zachte spons en schoonmaakmiddel wat is bedoeld voor het reinigen van natuursteen.

Gebruik weinig schoonmaakmiddel en poets over de vloer/ wand tot alle kalk en zeepresten verdwenen zijn. Wanneer natuursteen verkeerd wordt schoongemaakt, kan het bros worden, zijn glas verliezen of kunnen er blijvende vlekken of strepen ontstaan. Maak uw badkamervloer dus niet te vaak schoon met schoonmaakmiddel. Doe dit gewoon met water en af en toe met speciale natuursteen reiniger. Een tip is ook om na het douchen uw doucheruimte af te spoelen met water, zo blijven er geen zeepresten hangen en voorkom kalkaanslag.

Kies voor een badkamer van natuursteen dus voor een wat ruwere natuursteen of laat een natuursteen zodanig bewerken dat deze ruw wordt. Daarnaast moet u uw badkamer van natuursteen niet gaan schoonmaken met regulier schoonmaakmiddel maar met middelen wat bedoeld is voor natuursteen. Als laatste tip geven we om eens te gaan kijken bij een natuursteen tegels specialist. Hier krijgt u stijladvies en vertelt de dealer alles wat u moet weten over natuursteen.