Maak je huis eigen

meubilair kiezen

Hoe eenvoudig of juist uitgebreid je visie voor jouw woning ook is, wij weten aan iedere wens wel een kleurrijke mouw te passen. Eigenzinnigheid is namelijk de standaard bij Tiqqel! Bij ons kies je het prachtigste meubilair uit in kleuren, vormen en materialen van jouw wensen. Zo lukt het je om eindelijk je droominterieur samen te stellen en in te richten zoals je het altijd al gewild had!

Terras

En ook je favoriete zitplek buitenshuis wordt een stuk mooier met stoelen, tafels en banken van materialen die precies bij hun directe omgeving passen. Zelfs ligbedden en hangstoelen zijn bij Tiqqel in de meest schitterende modellen verkrijgbaar! Niets is voor ons te gek, wat je ervan verzekert dat wij alles in het werk stellen om jouw aan het meest comfortabele meubilair te helpen. Bekijk de vele mogelijkheden die wij je te bieden hebben op onze website en maak je keuze(s)!

meubilair
nieuw meubilair

Woonkamer

Zodra je thuiskomt, wil je ook echt het gevoel van thuiskomen ervaren. En wanneer je gasten over de vloer hebt, geef je ze ook graag het gevoel dat ze bij jou zijn. Kortom, je interieur moet uitstralen wie jij bent! Gelukkig is dat een wens die Tiqqel je graag in vervulling helpt te brengen. Niet voor niets staan onze vele uiteenlopende merken aan de wieg van jouw visie, die net als de onze een tikkeltje anders is! Kies uit onder andere Tenzo, Lesli Living en Woodman meubilair voor de woonruimte van je dromen.

Verbouwen?

Het is van belang om een planning aan te houden. Hoewel je zult zien dat deze altijd anders verloopt, is het handig om een houvast te hebben tijdens een hectische verbouwing. Houd je zoveel mogelijk aan deze afspraken, zodat iedereen hier rekening mee kan houden. Denk hierbij aan familie en vrienden, maar ook aan bouwvakkers en technici.

Besteed je budget goed. Geef de lastige klussen die van belang zijn uit handen en bespaar hierdoor veel stress. Je kunt een hele boel natuurlijk zelf doen, maar laat de klussen waar jij minder verstand van hebt gewoon uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Hierdoor voorkom je een hoop gedoe achteraf. Wanneer je anderen het werk laat doen, zorg er dan voor dat je deze mensen niet voor de voeten loopt. Dit kan erg vervelend ervaren worden en daarnaast komt het de kwaliteit niet ten goede.

Houd rekening met deze handige tips en laat de verbouwing of renovatie soepeler verlopen. Nogmaals, een verbouwing gaat nooit zonder horten of stoten. Maar houd altijd in je achterhoofd dat het resultaat prachtig zal zijn!