Klokken zijn van alle tijden

klok kopen

De klok heeft een hele rijke geschiedenis en bestaat volgens sommigen al duizenden jaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zonnewijzer uit de prehistorie die ook als een vorm van klok kan worden beschouwd. De uitvinding van het uurwerk zoals deze in huidige varianten van klokken wordt gebruikt is echter ook al behoorlijk oud. De functie en rol van de klok binnen het interieur is door de jaren heen wel behoorlijk veranderd.

Vroeger was de klok alleen voor de gegoede burgerij weggelegd als een statussymbool van welvaart, maar in de loop der jaren is de klok voor iedereen toegankelijk geworden en vinden we dit interieur attribuut in vrijwel elk huishouden terug. Er zijn diverse bekende klokken merken te vinden in winkels en in webshops, zoals bijvoorbeeld klokken van het merk Karlsson bij Klokkenconcurrent.

Een Karlsson klok is een echte designklok

Wanneer je op zoek bent naar een klok van een zeer goede kwaliteit met een uniek design dan is een klok van Karlsson een uitstekende keuze. Karlsson is een zeer bekend klokkenmerk in Nederland dat bekend staat vanwege de baanbrekende en innovatieve moderne designs die zeer goed zijn in te passen in verschillende interieurs en inrichtingen.

Met een Karlsson klok haal je niet alleen een functionele klok in huis waar je de tijd van af kan lezen, maar haal je een klok in huis met een significant design dat zeer zeker een invloed zal hebben op de sfeer in de ruimte. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat een Karlsson klok echt in het oog springt en de nodige complimenten zal opleveren.

karlsson klok
Een designklok kopen van Karlsson

Karlsson biedt voor elke inrichting wel een passende klok

Karlsson biedt een behoorlijk uitgebreid assortiment aan design klokken ontworpen door verschillende designers uit Nederland. Er zijn een aantal lijnen binnen het merk beschikbaar met elk hun eigen kenmerken en identiteit.

Zo kun je kiezen tussen de lijnen Living, Identitity, World-class en uiteraard de Originals. Alleen al de namen van deze lijnen geven al een indruk van de internationale uitstraling en allure van deze klokken van wereldklasse. Binnen deze lijnen vind je onder andere wandklokken, digitale klokken of staande klokken, waardoor er voor elk huis, kantoor of ruimte wel een passende Karlsson te vinden is.