Ongestoord in een verkoelde kamer slapen met een plisse hordeur

plissé hordeur

Iedereen kent wel een van die warme zomernachten waarin je amper kan slapen, omdat een mug zijn weg heeft gevonden naar jouw slaapkamer waar hij jou vervolgens de hele nacht zal lastigvallen met irritant gezoem en nog vervelender met jeuk van de prikken die hij uitdeelt. Om ervoor te zorgen dat je muggen en ander ongedierte buiten de deur houdt, maar je wel gewoon je huis kan ventileren in de avond dan is een plissé hordeur een absolute uitkomst.

De geplisseerde hordeur houdt namelijk al het ongedierte dat zowel door de lucht als over de grond komt buiten de deur terwijl er wel heerlijke frisse verkoelende lucht binnenkomt, zodat je heerlijk kan slapen zonder lastig gevallen te worden.

Ook pollen blijven buiten met een geplisseerde hordeur

Een hordeur wordt vooral gebruikt om ongedierte buiten te houden wanneer er geventileerd wordt, maar er zijn nog een aantal voordelen. Wanneer je een hordeur op maat aanschaft houd je namelijk ook nog eens pollen die door de lucht verspreiden buiten de deur, waardoor je een stuk minder hooikoorts en andere allergische klachten zal ondervinden tijdens het zogenaamde hooikoorts seizoen.

De plissé hordeuren zijn gemaakt van aluminium, wat zeer stevig en licht materiaal is en te bestellen is in vrijwel alle kleuren passend bij jouw huis en de kleur van het kozijn. De borstelstrip op de deur zorgt er bovendien voor dat de deur vrijwel geluidloos is wanneer deze open en dicht gedaan wordt.

hordeur op maat
Een geplisseerde hordeur plaatsen

Met een plisse hordeur betaal je altijd de beste prijs

Plisse hordeuren webshop is een online winkel die onderdeel vormt van de firma Huis en Wonen in Gorinchem. Al meer dan 40 jaar is dit bedrijf een begrip in Gorinchem en ver daarbuiten. Door de online webshop hoeven mensen niet meer naar de winkel in Gorinchem te komen en kan alles vanuit huis worden besteld.

Voor advies op maat is de webshop ook altijd telefonische te bereiken en zijn mensen wanneer ze willen uiteraard altijd welkom in de showroom. Een fijne bijkomstigheid is dat plissé hordeuren webshop een beste prijsgarantie biedt op alle hordeuren in de webshop, waardoor je niet alleen verzekerd bent van de beste kwaliteit, maar ook van de beste prijs.