Kleurrijke terrasverwarmers met Cosidrum


Een terras verwarmen, sfeer creëren en inspelen op de trend van nu: dat doe je met de mooiste vuurtafels van het merk Cosi fire. Er is voldoende keus in buiten haarden, maar wanneer het op kleur aankomt haken veel ontwerpers toch af. Jammer, want kleuren zorgen voor meer sfeer en kunnen prima gecombineerd worden met alle materialen. Het zwarte loungeterras, de witte schommelstoel of de blauwe tuinset: een kleurige vuurtafel sluit hier goed op aan. Opvallend aanwezig. Niet alleen door zijn kleur, maar ook door de warmte en sfeer die hier vanaf straalt.

De eerste vuurtafel van Cosi fire

Ooit is het begonnen: de ontwikkeling van trendy vuurtafels. Het merk begon als eerste met Cosidrum 56 en Cosidrum 70. Ronde vormen en strakke belijning, dat moest de boventoon voeren. En dat is goed gelukt. Nog steeds is dit een populaire buiten haard. Ze zijn uitgebracht in drie verschillende kleuren: donker grijs, licht grijs en als toppertje: lime. Ook zijn ze in drie afzonderlijke hoogtes uitgebracht. De hoogte is belangrijk, want je wil optimaal kunnen genieten van de warmte. Daarom kies je het laagste model wanneer je zelf ook laag zit, zoals in een loungeset. En het hoogste model voor een vurige entree.

Durf te kiezen, kies voor kleur

Je hoeft geen trendsetter te zijn om te weten wat mooi is. De lime-groene vuurtafel mag dan wel opvallen, deze is net zo goed te combineren met elke terrasinrichting. Maar ga je liever voor een neutrale kleur, dan kies je gewoon voor grijs. De Cosidrum 56 is de junior onder de Cosi fires. Deze staat perfect naast de lage loungeset. Cosidrum 70, de grotere broer en ideaal voor bij de tuinset. Deze gashaarden zijn eenvoudig in gebruik. De gasfles wordt in de vuurtafel geplaatst. Dat ziet er netjes en sfeervol uit!