Kiezen voor een makelaar


makelaar in regio Maastricht helpt u met het verkopen van uw huis of met het aankopen van een nieuw huis. Daarnaast kan de makelaar in regio Maastricht u ook helpen met de koop of verkoop van een bedrijfspand, een kantoorpand of een winkelpand. Wilt u het pand liever huren of verhuren dan bent u ook aan het juiste adres bij de makelaar in regio Maastricht. Zeker wanneer het gaat om een huis of een bedrijfspand in Maastricht of in de omgeving van Maastricht. Voor de verkoop van een huis heeft de makelaar in regio Maastricht een zelf bedachte en goed werkende werkwijze. In combinatie met een zeer goede en kortelijns samenwerking tussen klant en makelaar wordt volgens de makelaar in regio Maastricht uw huis gemiddeld 85 dagen eerder verkocht. De verkoopprijs van een verkocht huis ligt hierbij ook hoger dan de gemiddelde verkoopprijs.

U huis verkopen met behulp van dé makelaar in regio Maastricht

Als u uw huis te koop aanbied bij een makelaar dan is deze makelaar de verkopend makelaar en treedt op namens de verkoper. De verkoopmakelaar zal dan alle belangen voor de verkoper behartigen. De verkoopmakelaar zal er dan ook alles aan doen om de woning zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Alleen daarom al is het belangrijk om een professionele makelaar in te schakelen. Het liefst wel iemand met veel ervaring in onderhandelingen. Eén die zorgt voor een zakelijke benadering én die zorgt voor deskundige juridische afhandeling. Bij dé makelaar in regio Maastricht vind u makelaars en taxateurs met veel ervaring. U kunt op elk gewenst moment gebruik maken van de expertise van deze makelaars en taxateurs. En natuurlijk worden door deze makelaars ook alle juridische en administratieve werkzaamheden afgehandeld.

waarom makelaar kiezen

Uw huis aankopen met behulp van een makelaar

Bij de aankoop van een huis is het fijn als er iemand met u meekijkt. Zo nemen steeds meer mensen een aankoopmakelaar in de arm. Een aankoopmakelaar vult namelijk de expertise aan die u zelf niet heeft. Daarnaast laat een aankoopmakelaar zich niet leiden door emoties. Hij zal de woning die u wilt aankopen van een zakelijke kant bekijken. Hij weet door ervaring waar problemen kunnen zitten en ziet vaak dingen die u vaak niet ziet. De makelaar in regio Maastricht gaat ook actief voor u naar een woning. Hij weet waar u naar op zoek bent en hij weet het aanbod uit Maastricht en omgeving. Wanneer een huis u bevalt kan hij ook onderzoek doen naar de buurt, winkels, eventuele scholen en de omgeving van het huis. Zo weet u vooraf al wat u achteraf krijgt.

Schakel een (ver)huur makelaar in bij het huren of verhuren van uw woning of bedrijfspand

Het huren of verhuren van een pand (of woning) lijkt makkelijk. U stelt uw pand aan één of meerdere huurders ter beschikking en zij betalen u. Maar de realiteit is anders want dan begint het pas. Er moet een huurcontract worden opgemaakt dat aan wettelijke eisen voldoet. Maar er moeten ook afspraken worden gemaakt over de dingen die wél en die niét mogen. Wie zorgt er voor het onderhoud? U ziet dat er nog veel werk bij komt kijken. Al dit werk kan de verhuur makelaar u uit handen nemen.