Inspiratie voor jouw woninginrichting

woninginrichting

Dagelijks geven wij als 123woontrends je de beste tips en inspiratie over alles op het gebied van woninginrichting, zodat jij echt alles uit je huis kunt halen! Zowel de interieur plannen van onze klanten. Wij vroegen onze klanten wat zij nog graag zouden willen in hun woning om het echt hun huisje te maken. En om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk te weten wat er speelt op interieurgebied. Want of je nou een trendvolger bent of niet; ongemerkt bepalen trends toch wel een beetje wat we wel en niet mooi vinden. En indirect hebben trends dus toch wel invloed op hoe ons huis(of letterlijk thuis) eruitziet. Wij kijken natuurlijk altijd een beetje verder vooruit en zijn nu al volop bezig met de interieurtrends voor volgend jaar 2018.

De eerste nieuwe dingen van 2018 zijn in in iedergeval bekend gemaakt, en hier spelen wij als 123woontrends natuurlijk opin. Wij verkopen de producten eetkamerstoelen, fauteuils, tv meubels in de juiste kleuren zodat het mooi op elkaar afstemt. Neem bijvoorbeeld het TV meubel Keulen wat al jarig in de collectie is. Het is warm door het prachtige noten maar ook heel stoer met het rvs onderstel. Daar in tegen hebben we ook eetkamerstoelen uitgevoerd in leer (hermes leer) wat past in een modern interieur.

Pas kleuren toe

De voornaamste verandering qua kleur is dat vanaf nu bruin de actuele kleur is in plaats van de harde kleur zwart.. Positief vonden wij als team 123woontrends (ben je nou wel fan van het zwart kun je dit natuurlijk altijd leuk terug laten komen in woon accessoires in je interieur.

Colorblocking is weer helemaal hot volgend jaar, we zagen het al een tijdje in de mode maar nu komt het langzamerhand terug in onze meubels.
Het gaat met name om het combineren van felle en contrasterende kleuren met elkaar. Zoals kobalt in de kleur blauw en de mooie kleur oranje.

Qua materialen voor de woontrends van 2018 kun je bezig met messing, brons, marmer en zwart staal. ( TIP: Eetkamerstoel Feline in PU leer is een mooi voorbeeld door zijn zwart stalen onderstel)
Ook een goed alternatief wat stoer en tegelijkertijd modern oogt is de wooncollectie Gabon. In dit woonprogramma hebben wij verschillende TV-meubels, dressoirs, kasten en nog veel meer meubelen.

Interieur
Wil je meer weten over interieur? Lees onze tips.

Als laatste wat blijft in 2018 is de retro en vintage style. Deze is in 2017 ook al heel erg breed geworden. De jaren 50/60/70 komt weer een beetje terug met een modern tintje. Dit word veel gecombineerd met stoere materialen wat zorgt voor hele leuke meubelen.

Ben je nieuwsgierig geworden en/of wil je graag wat idee├źn opdoen kijk dan even op onze webshop.

123woontrends Online Meubels Kopen

http://www.123woontrends.nl