Houten vloer in het kantoor


Is het handig? Een houten vloer in jouw bedrijfspand. Vaak denk je snel aan veel onderhoud, wat je eigenlijk teveel moeite vind voor een bedrijfspand. Daarom kiezen de meeste bedrijven een simpel tapijt. Toch is een houten vloer helemaal niet zo’n slechte keuze voor in je bedrijf. Wat zijn de voordelen van een houten vloer?

1. Onderhoud
De meeste mensen vinden het teveel onderhoud. Het is echter vrij makkelijk om een houten vloer te onderhouden. Wel is het belangrijk dat je het goed onderhoudt. Door goed met de vloer om te gaan zal hij lang meegaan waardoor het een goede investering kan zijn.

2. Slijtvast
Een vloer slijt snel en daarom kies je een andere vloer. Deze veronderstelling is echter verkeerd. Houten vloeren kunnen lang mee gaan zonder ook maar enige slijtage te voorkomen. Het moet dan echter wel goed onderhouden worden. Maak het wekelijks schoon om viezigheid van de vloer te halen. Veel viezigheid om de vloer zorgt wel voor slijtage.

3. Stijlvol
Misschien wel het belangrijkste voordeel. Een houten vloer geeft vaak meer stijl en sfeer in je kantoor dan tapijt. De vloer is essentieel om de kamer een stijlvolle sfeer te geven. Wanneer je veel klanten verwacht is zal het ze ook een goede indruk meegeven. Hierop kun je jouw interieur aanpassen. De sfeer dat jij je bedrijf meegeeft is helemaal aan u. Houten vloeren zijn er in allerlei kleuren en stijlen. Een relaxte, moderne of een verwelkomende sfeer, de keuze ligt helemaal bij jou!

Welke houten vloer past het beste in mijn bedrijf? Dat zal dan de volgende vraag zijn. Ben je benieuwd naar welke vloer welke sfeer aangeeft en welke het beste in jouw bedrijf past? Martijn de Wit Vloeren helpt uw graag op weg naar de perfecte vloer bij jou in huis. Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.