Geef je woonkamer een nieuwe, moderne uitstraling

spanplafond

De woonkamer is een van de belangrijkste onderdelen van elke woning – en dat is ook logisch: we komen er samen met het gezin, familie en vrienden. Het is een plaats van ontspanning en sociaal contact, en dat maakt het juist inrichten van die ruimte des te belangrijker.

Het spreekt voor zich dat je op zoek gaat naar de beste voorzieningen om meer uit je woonkamer te halen – zoals meubilair en decoratie. Een andere, niet minder belangrijke maatregel die je kan nemen is de installatie van een spanplafond. Plameco is dé aanbieder van kwalitatieve spanplafonds voor je woonkamer, en heeft heel wat in petto voor wie de living aangenamer én sfeervoller wil maken!

Vertrouw op Plameco voor je nieuwe plafond

Een spanplafond is, zoals de naam al doet vermoeden, een plafond dat over het huidige plafond wordt gespannen. Het gaat dus om een oplossing die erg gemakkelijk te installeren is, en daardoor een van de populairste opties bij tal van huishoudens.

Als je je woonkamer een extra dimensie wil geven, dan is kiezen voor zo’n plafond van kwaliteit een must. Wat zijn nu de voordelen van een plafond bij een gespecialiseerd aanbieder?

– Altijd kwaliteit

Bij Plameco kan je zeker zijn van een waardevolle investering als je op zoek bent naar een nieuw plafond. De spanplafonds garanderen stuk voor stuk dat je een duurzame investering doet.

– Een breed gamma aan plafonds

Daarbij is het aanbod erg uitgebreid: van kleine plafonds voor de compacte woonkamer tot grote oplossingen voor een grote oppervlakte, alles kan. Naast gewone spanplafonds zijn er ook fotoplafonds verkrijgbaar, die je de kans geven om je woonkamer nog meer te personaliseren!

woonkamer spanplafond
Geef je woonkamer een warme uitstraling met een spanplafond.

De prijs spanplafond – waar houd je best rekening mee?

Een van de eerste vragen die je je misschien stelt bij het kopen van een nieuw plafond, is: hoeveel kost het? De prijs spanplafond hangt af van verschillende factoren. Hieronder een overzicht van zaken die invloed hebben op de prijs zodat je precies weet wat je kan verwachten:

– De oppervlakte van de ruimte. Een groter plafond zal meer kosten dan een klein plafond. De prijs van het spanplafond wordt berekend per vierkante meter.

– De ruimte zelf. Moeilijke hoeken, hoge plafonds en nog veel meer zaken beïnvloeden de prijs van het plafond ook.

– Verlichting of niet? Ten slotte is het de moeite waard om de aanwezigheid van verlichting in de berekening te nemen.

Kies voor een plafond van kwaliteit

Vertrouwen op een gespecialiseerd aanbieder is een must als je een woning wil creëren die stijlvol en gezellig is. Ook bij de keuze voor een nieuw plafond is dat belangrijk. Kies voor een specialist en je kan zeker zijn van een prachtig resultaat!