De leukste badkamer artikelen om mee te decoreren

badkamer artikelen decoreren

Op zoek naar een manier om de badkamer leuk in te richten? Het is immers mogelijk om met het juiste gebruik van accessoires en badkamer artikelen een hele fijne sfeer te creƫren die rustgevend werkt. Een badkamer hoeft immers geen saaie ruimte zijn die alleen praktisch is. Er wordt vaak vergeten dat een badkamer ook genoeg ruimte voor decoraties en vrolijke badkamer artikelen te bieden heeft.

Decoreren met badkamer artikelen

Badkamer artikelen zijn niet altijd even mooi. Natuurlijk zijn er merken die prachtige verpakkingen maken, maar dat zijn vaak de wat duurdere producten. Wanneer je standaard badkamer artikelen hebt zoals shampoo, conditioner, douchegel, badolie, haargel, haarspray, enzovoorts, dan weet je vast als geen ander hoe rommelig deze kleurrijke verpakkingen de badkamer kunnen maken. Wij delen daarom een aantal manieren waarop je je badkamer artikelen kunt gebruiken om de badkamer leuk te decoreren, in combinatie met leuke accessoires.

Verpotten

De makkelijkste manier om schreeuwerige badkamer artikelen weg te werken terwijl de producten nog wel bij de hand zijn, is doormiddel van het verpotten van de inhoud. Koop een aantal leuke potjes of flesjes van bijvoorbeeld glas of plastic. Label ze op een mooie manier zodat je weet wat er in zit, en giet de inhoud van de verzorgingsproducten zoals shampoo en zeep over in de potjes. Deze kan je bijvoorbeeld bij elkaar zetten op een schaaltje met een mooie geurkaars erbij. Hetzelfde geldt natuurlijk voor die lelijke handzeeppomp; koop een mooie pomp die bij de stijl van de badkamer past en vul deze met handzeep.

badkamer artikelen
Zet mooie badkamer artikelen op show

 

Handoeken stapelen

Handdoeken hoeven niet rommelig te staan. Koop een aantal op elkaar afgestemde kleuren, zoals bijvoorbeeld zwart en wit. Vouw alle handoeken op dezelfde manier op en stapel ze om en om. Dus bijvoorbeeld zwart, wit, zwart, wit. Zo krijg je een stapeltje handoeken die een leuk effect vormen in de badkamer.

Zet mooie producten op show

Verzorgingsproducten zoals parfumflesjes hebben vaak prachtige flesjes die er luxe en subtiel uit zien. Echter liggen deze meestal ergens in een lade of in een doosje opgeborgen. Maar maak eens een hoekje vrij in de badkamer om deze prachtige flesjes op display te zetten. Zoek een schaal of een klein dienblad waar je de potjes op uit kunt stallen. Zet er een aantal kaarsen tussen en een pot met een subtiel plantje erin.