Alles wat je moet weten over Konges Slojd

beddengoed

Konges Slojd is een bedrijf dat in 2014 is opgericht door bedenker Emilie Konge Breidal. Zij wilde een mooie serie producten op de markt brengen die niet alleen leerzaam, speels, ecologisch verantwoord en zeker niet op de laatste plek leuk voor onze kinderen. Voor de volwassenen onder ons is het ook aantrekkelijk, want het beddengoed creëert de mooiste dromen over mooie tijden!

Dit is haar meer dan goed gelukt en de site is daar een goed bewijs van. Met een netwerk dat zich over de hele wereld uitstrekt is het merk een goed voorbeeld dat het ook milieuvriendelijk, positief, leerzaam en toch leuk kan zijn als product fabrikant, maar zeker ook als klant. Deze kunnen de producten dan ook voor aantrekkelijke prijzen krijgen, die niet te hoog zijn, maar zeker niet het aanbieding gevoel geven.

Voor de kleintjes zijn er bijvoorbeeld bijzonder mooie aankleedkussens, speeltjes, en andere leerzame edoch functionele producten. Beddengoed, linnen voor de babybedjes en kussens kunnen voor het goede rusten na het spelen niet achterblijven. In Nederland is CozyKidz verkooppunt van Konges Sløjd baby beddengoed en ook andere merken.

Aantrekkelijk beddengoed zorgt voor een mooie uitstraling van de slaapkamer

De algehele kwaliteit van de producten is hoog. Dit komt omdat Emilie Konge Breidal al haar producten zelf ontwerpt. De prototypes worden allemaal door haar gemaakt en getest op fouten in het ontwerp, de layout of speelbaarheid. Geen enkel product gaat de schappen in als Ms. Konge Breidal het product niet aanstaat. Dit staat garant voor hoogwaardige producten en kwaliteit. Toch niet tevreden na aanschaf, is het aan te raden even contact op te nemen via de sites contact pagina.

Konges Slojd is te vinden op Instagram en Facebook. Hier vind je ook de laatste nieuwe producten, voordeeltjes en aanverwanten topics. Natuurlijk kun je ook een vraag stellen via Facebook, die meestal binnen een paar uur wel beantwoord wordt. Like om op de hoogte te blijven van deze mooie producten. Krijg je binnenkort een kleintje? Dit is jouw ultieme site om mooie modieuze en unieke kadootjes voor jezelf en je kleine kindje te vinden!