Aanrader: Diamond Painting

diamond painting

Het kan en zal niemand ontgaan zijn dat Nederland in de ban is van een nieuwe hype: Diamond Painting, de waarschijnlijk meest uitgeoefende hobby van dit moment. Painting is hip en een activiteit waarvan jong en zeker ook oud écht (en samen) genieten en de mooiste kunstwerken maken met diamantjes (steentjes) en een canvas doek. Wat deze vorm van Painting precies is? Eigenlijk is het niets meer of minder dan het met een pincet leggen van kleine diamantjes op een canvas doek.

Kleurrijke en rustgevende hobby

De kleine diamantjes, ze zijn slechts twee bij twee millimeter, leg je met behulp van een beetje wax vast op het doek. Het canvasdoek is of voor geprint met een foto uit het indrukwekkende aanbod van diamondpaintingwinkel.com of je kiest een eigen foto. Het is maar net wat je wilt. De al zo uitgebreide collectie van voor geprinte foto’s wordt elke week uitgebreid en zelfs elke dag ververst. En zo ontstaan werkelijk prachtige kunstwerkjes die echt nergens misstaan. Het beoefenen van Diamond Painting is bovendien erg rustgevend waardoor ook de wat oudere, werkende mannen en vrouwen zich er prima mee vermaken. Behalve dat je echt iets moois maakt, raak je ook de stress van alledag echt even helemaal kwijt.

 

Eigen foto of foto uit de collectie

Voor je aan je kunstwerk begint, is het wel verstandig om eerst de uitgebreide en heldere handleiding goed door te nemen die op de website staat en bij je bestelling geleverd wordt. Bestellingen die voor 21.00 uur geplaatst zijn, worden nog dezelfde dag verzonden en die heb je de volgende dag al thuis. Heb je geen eigen foto voor op het canvasdoek, dan kies je eenvoudig een foto uit het aanbod Painting in onder meer de categorieën auto’s, bloemen, Disney, liefde, dieren en sport. Ook de aangeboden vijfluiken zijn bijzonder uitdagend. Uiteraard levert dit bedrijf ook allerlei accessoires die het kunstwerk nog mooier maken.

diamond painting schilderij
Diamond painting iets voor jou?

Medewerkers zijn altijd bereikbaar

De organisatie achter Diamond Painting streeft voortdurend naar 100 procent klanttevredenheid. Zo worden alle producten voordat ze geleverd worden gecontroleerd en mocht blijken dat je toch een of meerdere steentjes mist, dan krijg je die gratis nabezorgd. Daar doen ze bij dit Painting bedrijf nooit moeilijk over. Heb je andere opmerking of klachten of ben je niet helemaal tevreden? Je kunt de medewerkers van Diamond Painting altijd bereiken; dit kan via chat, telefoon, per mail of via WhatsApp. De chat is altijd actief, zoals je ook altijd kunt bellen en appen met een van de behulpzame medewerkers.

Altijd gratis verzending

Diamond Painting levert producten van alleen de allerbeste kwaliteit. Ondanks dat wil het nog wel eens voorkomen dat het toch niet helemaal is wat je zocht. Ook geen probleem, wat dan stuur je de producten gewoon gratis retour, zonder dat je een verklaring schuldig bent. De service van Painting is ongekend; de verzending is gratis, de bereikbaarheid is groot en er geldt een zichttermijn van twee weken. Bovendien kun je via Afterpay achteraf betalen en retourneer je gratis. Diamond moet je geprobeerd hebben, iedereen moet gewoon zo’n kunstwerk op canvas thuis hebben. Kijk dus snel op de website Diamondpaintingwinkel.com en kies vandaag nog een voor geprinte foto of ga voor een eigen foto.