3 redenen voor een het kiezen van een kunststof voordeur

voordeur van kunststof

Een voordeur is het eerste element dat je tegenkomt bij het betreden van een huis. Naast het puur esthetische aspect moet een voordeur ook een effectieve barrière vormen bij een poging tot inbraak. Om ook het energieverlies te beperken is de kunststof voordeur gemaakt van voldoende isolerend materiaal. H. et biedt een veelvoud aan kleuren en stijlen en is geschikt voor kleine budgetten om een ​​optimale sluiting op dagelijkse basis te verzekeren en om lucht- en waterdicht te zijn. Zoveel kwaliteiten die nodig zijn om het welzijn in huis te zorgen.

Het staat bekend om zijn energieprestaties!

Goede isolatie van kunststof deuren is essentieel, om economische redenen, maar ook voor comfort en milieu, het is bestand tegen niet-oxiderende zuren, zouten, alcoholen, vetten en oliën mineraal. Bekend om zijn unieke flexibiliteit, past plastic zich aan alle vormen en stijlen aan. Aan de kleurzijde kunt u uw wensen de vrije loop laten en rekening houden met de schaduw van uw dromen.

kunststof deur
Waarom zou ik kiezen voor een kunststof deur?

Dit is de meest economische keuze voor uw deuren!

Bij de keuze van een materiaal speelt het economische aspect een belangrijke rol. Kunststof wordt beschouwd als het meest betaalbare en kosteneffectieve materiaal voor deuren op de lange termijn. Wist u dat de onderhoudskosten voor houten palen ouder dan 25 jaar hoger zijn dan die van kunststof deuren, dan zal het nodig zijn om de componenten regelmatig te onderhouden om ze zo lang mogelijk te kunnen gebruiken.

Het is groener dan u denkt!

Kunststof is een van de meest milieuvriendelijke bouwmaterialen. Dat blijkt uit een studie die wordt uitgevoerd door de verantwoordelijke zijn voor het toekennen van LEED-certificering aan duurzame gebouwen. Ze voerden een levenscyclusanalyse uit van de kunststof voordeur en andere materialen zoals hout, staal, linoleum en aluminium. Het blijkt dat kunststof het meest duurzaam is. De lange levenscyclus (40 tot 50 jaar) compenseert de energie en hulpbronnen die worden gebruikt om het te produceren. Bovendien is het plastic 100% recyclebaar.

Vergeet niet je voordeur (NU) te kiezen die bij de rest van je huis past!