Waarom zijn design wandplanken een must voor in je woning?

Wandplank

In een woning heb je van alles en nog wat staan. Zo heb je diverse meubels en opbergkasten. Dit is allemaal handig en kun je ook gebruiken om je woning een bepaalde look te geven. Ook is het mogelijk om design wandplanken te gebruiken voor in je woning. De design wandplanken van Colorhanger geven je woning direct een nieuwe look. De design wandplanken van Colorhanger zijn niet alleen heel mooi, maar het kan ook erg praktisch zijn. De design wandplanken van colorhanger zou je kunnen gebruiken in allerlei ruimtes van het huis.

Design wandplanken in verschillende ruimtes 

 De wandplanken zijn bedoeld om te hangen aan de muur. Je kunt bijvoorbeeld een wandplank ophangen in de keuken om op deze manier alle verschillende soorten kruiden in 1 oogopslag te kunnen zien. Ook kun je bijvoorbeeld de wandplanken in je woonkamer hangen. Je kunt ze gebruiken om een plantje neer te zetten of foto’s. Verder kun je de wandplanken ophangen naast een kapstok staand van Colorhanger. De kapstok staand van Colorhanger kan een andere look geven met zo een wandplank ernaast. Je kunt de wandplanken gebruiken om bijvoorbeeld hoeden te plaatsen. Ook kun je de gang helemaal afmaken door bijvoorbeeld spiegel voor de kapstok staand van Colorhanger te plaatsen. Zo krijg je op deze manier toch nog superleuke spiegelfoto’s. 

Meubel
Meubel in de woning.

De wandplanken praktisch en mooi

De wandplanken zijn niet alleen praktisch, omdat je van alles en nog wat er op kunt zetten. Een wandplank kan namelijk ook meer uitstraling geven binnen een bepaalde ruimte. Je kunt de wandplanken ook mooi combineren met bijvoorbeeld led-lampjes of andere soort verlichting. Dit geeft een mooiere uitstraling. De wandplanken kunnen in principe een hele andere look geven in een ruimte. De wandplanken nemen verder ook niet veel ruimte in beslag. Je kunt het ophangen waar je maar wil. Ze nemen geen vloeroppervlakte in beslag. Hierdoor is het dus ideaal om een wandplank te plaatsen.