Waarom een Interieurstyliste inhuren het verschil maakt

interieurstyliste

Waarom zou je een interieurstyliste inhuren terwijl je elke woonwinkel kan inlopen voor inspiratie of advies? Keuze genoeg en mogelijkheden te over om alle ruimte in je huis te stylen. Toch maakt een interieurstyliste inhuren het verschil. Want de winkels en bladen denken vanuit hun collectie wat past vanuit die collectie bij jou. Een interieurstyliste werkt andersom. Die gaat op zoek naar de meubels, kleuren en texturen die bij jou en de ruimte passen. Daarom maakt een interieurstyliste als BFactor het verschil.

Net even anders

Een interieurstyliste inhuren zoals BFactor is een garantie dat jouw interieur net even anders dan anders wordt. Er ontstaat een unieke mix van verschillende elementen die samen een sfeer creƫren. Bij een woonboulevard zie je vaak mooie details maar er ontstaat toch een soort standaard interieur wat iedereen aanspreekt. Dat wil je niet en dat krijg je niet als je BFactor inhuurt. Een ontwerp is altijd orgineel door de unieke art work en kleur en textuurcombinaties. Hierbij wordt rekening gehouden dat het ook allemaal past binnen een budget.

inhuren styliste interieur
Pluspunten van een interieurstyliste

 

Een interieurstyliste inhuren: meer vanuit jouw persoonlijke stijl vormgeven

Een interieurstyliste inhuren kan voor de complete styling, maar het is ook mogelijk om interieuradvies aan te vragen. Je hebt bijvoorbeeld een mooi idee. Maar hoe maak je het uitvoerbaar? BFactor helpt mee en denkt mee om jouw idee te realiseren. Zo ontwikkel je echt een persoonlijke interieurstijl. BFactor kan tevens adviseren met een ruimte aantrekkelijk voor kopers of huurders te maken.

Expert in de nieuwste trends

Door een interieurstyliste als BFactor in te huren ga je voor een interieurinrichting met karakter. Je huis is de plek waar je echt thuiskomt. Het moet jouw levensstijl vormgegeven zijn in je interieur. Met het inhuren van een interieurstyliste haal je letterlijk stijl en sfeer je huis binnen. Bfactor weet een professionele werkwijze te combineren met een inspirerende kijk op interieurdesign.