Verduisterend rolgordijn voor in een slaapkamer


De laatste paar jaren zijn de verduisterende rolgordijnen erg populair geworden. Dat komt omdat de verduisterende rolgordijn erg ideaal is voor een slaapkamer of een ruimte waar je geen lichtinval wil hebben. Ook zorgt een verduisterend rolgordijn ervoor dat de warmte van de zon wordt tegengehouden, zeker als u een lichte kleur rolgordijn heeft. De lichte kleur weerkaatst het zonlicht en daarmee de warmte. In de winter wordt er juist warmte binnengehouden. Hierdoor bespaart u ook energie. De rolgordijnen kunt u gemakkelijk, goed en snel schoonmaken.

Wat ook fijn is, is dat een verduisterende rolgordijnen een geluiddempende werking. Die geluiddempende werking is ook erg prettig voor in een slaapkamer.

Welke rolgordijn is populair?

Een rolgordijn met een verduisterende stof en zijgeleiding is het beste en de meeste verkochte rolgordijn Het rolgordijn wordt met een cassette geleverd zodat er aan de bovenkant geen zonlicht doorkomt en aan de zijkant van het rolgordijn zitten aluminium u-profielen, de stof loopt door deze metalen profielen zodat er aan de zijkant geen licht doorschijnt. 

Populaire kleuren

Blaadjes vallen van de bomen, het wordt al eerder donker, het wordt weer wordt slechter, het is weer de tijd dat de herfst gaat beginnen. Om je huis weer gezellige te maken, kan je dat doen met de verduisterende rolgordijnen met de herfstkleuren. Maar wat zijn de populairste kleuren voor een rolgordijn?

Rolgordijn
Weet jij al welk type rolgordijn je wilt?

Top 3 populaire herfstkleuren

  1. Donkergroen is een mooie en een natuurlijke kleur die rust brengt in uw interieur. Wat fijn is aan deze kleur is, is dat het heel goed gecombineerd kan worden met natuurlijke kleuren.
    2. Als u rust in uw interieur wilt. Dan kunt u het beste kiezen voor oker of karamel kleur. Deze rustige, maar gedurfde kleuren zijn echte trendkleuren en kunnen gecombineerd worden met andere witte of bruine tinten.
    3. De kleur rood staat voor warmte en geeft u kamer een warm en dynamische uitstraling. De kleur rood is een vurige herfstkleur waardoor de kleur rood gecombineerd kan worden met lichte kleuren, Denk aan wit, licht grijs etc

Twijfel u over de kleur?

Sommige mensen durven het niet aan om online rolgordijnen te bestellen, omdat u de kleuren en stoffen niet in een fysieke winkel of showroom kunt bekijken. De kleur van een foto op internet kan ook afwijken van de daadwerkelijke kleur. Daarom moet u als eerst kijken of de verduisterend stof wel past bij uw interieur. Gelukkig kunt u bij RolgordijnenExpert.NL gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstalen kunt u dan binnen twee werkdagen verwachten. Vanuit de kleurstalen kunt u een keuze maken