Snel en slim renoveren


We zijn allemaal wel af en toe, toe aan verandering. En dat mag! Zn oude woning met een standaard keuken kan tegenwoordig niet meer. Zeker als je graag vrienden over de vloer wilt hebben. Met behulp van onderstaande tips komen we dan ook samen uit met de leukste, makkelijkste, slimste en snelste renovatie ideeën.

 

Een renovatie kan al gauw voor vele voordelen zorgen. Zeker als je twijfelt over het kopen van een nieuwbouw. Wanneer je het budget hier niet voor hebt moet je creatief met je geld kunnen omgaan. Zo is het kopen van een wat oudere woning nog lang niet zo slecht. Doordat je slim met je geld om gaat hou je een grotere budget over voor een eventuele renovatie.

Badkamerrenovatie

Doordat je dagelijks gebruik maakt van sanitaire voorzieningen is een locatie als je badkamer de eerste plek waar je wilt renoveren. Dit hoeft zeker niet duur te zijn. Zo kun je met behulp van nieuwe tegels al een gloed nieuwe look creëren. Maak gebruik van zoveel mogelijk wit en breng kleur terug in je handdoeken, decoratie of badmatjes. 

badkamer
Wil je gaan renoveren? Denk eens aan de badkamer!

Keukenrenovatie

We zijn hier allemaal minstens drie keer op een dag te vinden en maken op deze locatie dan ook de meeste zooi. Ja we hebben het over de keuken. Doordat ook hier je vrienden en/of familieleden bij een bezoekje te vinden zijn kan een kleine maar goedkoper keukenrenovatie geen kwaad. Vervang kasten of handvaten.

Tuinrenovatie  

Verwijder volledig je tuinonkruid en plaats grote (stenen) tegels. Door het probleem eenmalig hard aan te pakken ben je in de toekomst verzekerd van een onkruidvrije tuin. Heerlijk spontane barbecues organiseren zonder dan ook aan alle extra’s te denken.

Traprenovatie

Het klink misschien onnodig maar het renoveren van je trap is helemaal zo gek niet. Vaak is dit het eerste wat we van een woning zien. Geef je trap een linkje verf of plaats kleine sfeerlampen op elke tree.