betonnen eettafel

betonnen eettafel

Op zoek naar een nieuwe eettafel, maar mag het eens iets anders zijn?
Ben je uitgekeken op je oude eettafel? Wens je wel eens een andere eettafel? Maar misschien mag het wel eens wat anders zijn dan een gewone eettafel? Dan is de betonnen eettafel misschien wel een idee voor jou. Het is eens een heel andere vorm van een eettafel en het past eigenlijk bij elk soort interieur als je het goed weet te combineren. Als dit het geval is, dan kan deze eettafel zowel passen in een heel modern huis als in een klassiekere woning. Maar ook in een winkel of in de horeca zou deze eettafel zeer mooi passen.

Verschillende vormen van betonnen eettafels
Er zijn verschillende vormen van de betonnen eettafel. Zo heb je ronde betonnen eettafels, rechthoekige eettafels, ovale betonnen eettafels… Bovendien heb je ze ook in verschillende afmetingen, want je kan deze tafel op maat laten maken, zo kan deze mooie eettafel passen in ieders interieur, ook wanneer je niet zo groot zou wonen.

Een betonnen eettafel is niet hetzelfde als een betonlook tafel. Het verschil is dat de basis van een betonlook meubel eigenlijk hout is dat afgewerkt wordt met een laagje cement. Dit is uiteraard niet het geval bij een betonnen eettafel, daar is de hele tafel bestaande uit cement. Het voordeel van een echte betonnen eettafel, is dat het er enerzijds uitziet als beton, wat een prachtige uitstraling heeft. Anderzijds zijn deze tafels ook geschikt voor buiten. Je kan deze dus ook perfect gebruiken als eettafel voor buiten. Dit kan bij de betonlook eettafel niet.

betonnen eettafel
Een betonnen eettafel kun je leuk aankleden met verschillende decoratie.

Een ander groot voordeel bij kiezen voor een betonnen eettafel, is dat het zeer stevig is en heel hard. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn om snel krasjes te krijgen op je eettafel.
Een nadeel kan dan weer zijn dat het duurder is dan een ander werkblad, omdat het op maat gemaakt wordt, maar ook dat het gevoelig is voor vlekken. Deze vlekken gaan er dan zeer moeilijk uit, tot soms zelfs niet meer.

Interesse in een betonnen eettafel?
Heb je nu zelf wel interesse gekregen in een betonnen eettafel, bekijk dan zeker het aanbod op internet. Daar vind je meer informatie over de verschillende modellen die je kan kiezen, de kostprijs en dergelijke. Daar kan je dan ook terecht met al je verdere vragen indien je deze zou hebben.