Met deze luxe woonaccessoires tips maak je jouw huis tot een paleis

stijlvolle woonaccessoires

Momenteel zijn er de meest stijlvolle woonaccessoires te verkrijgen in iedere prijsklasse. Omdat het aanbod zo enorm groot is, is het moeilijk om overzicht te behouden om te voorkomen dat je woning niet te vol geraakt met kitscherige items. Hopelijk kan deze tekst die richtlijnen geven om die huiselijke woning te verkrijgen. Een goedkoop setje met waxinelichthouders is immers zo gekocht, dan staat dat een tijdje op tafel of op een kastje, en gaat het daarna snel naar een rommelmarkt.

Oude tijden herleven

Nu zijn accessoires zoals kandelaren van alle tijden, maar mooi is dat de klassieke luxe woonaccessoires terug zijn. Van oudsher was een opgesteld schaakspel een sieraad voor in huis. Dit kon een houten zijn, maar meestal was dat een exemplaar van marmer, zelden een design schaakspel van verschillende metalen. Dit soort items onderscheiden zich van de vele standaard woonaccessoires die veelvuldig te verkrijgen zijn. Wat meer van deze tijd is, is dat luxe games opstellen een uitbreiding heeft ondergaan. Vroeger was het enkel dat schaakspel, nu kan het ook met backgammon, domino en een boter kaas en eieren spel.

Zelfs vergulde dobbelstenen zijn mooi decoratief op te stellen. Een ander luxe woonaccessoire wat weer terug van weggeweest is, is de poef. De nieuwste trend hierin is de kleurstelling. Momenteel zijn de kleuren voor het interieur toch al zo mooi, je moet dan denken aan kleuren die je in de natuur aantreft, en niet te bont en druk. Een poef die daarbij past qua kleur is dan brons of taupe. Zoiets staat bijzonder goed op een vloer met houtdessin. Het geheel van luxe woonaccessoires tezamen met de huidige trends voor het interieur maakt het warm en knus. Met deze luxe woonaccessoires tips komt het helemaal goed.

luxe woonaccessoires
Woning omtoveren tot paleis met luxe woonaccessoires

Mix van oud en nieuw

Dankzij de huidige trends is combineren makkelijk. Gelijk de bronskleurige poef goed staat op een houten vloer, staat een grijs sierkussen met een zilverkleurige barokdessin belijning prachtig in de bank. Als tegenover de bank een antieke salontafel staat met daarboven een moderne lamp, vormt het een mooi geheel. Het decoratieve schaakspel mag antiek zijn, maar nieuw oogt klassiek, en zo kan in één huiskamer een mix van oud en nieuw ontstaan. De lijn is daarna door te trekken in de rest van de woning. Bijvoorbeeld de hal is de entree naar de woonkamer, maak daar een huiselijke aanloop van. Een apart verhaal is de keuken, deze heeft z’n eigen accessoires.