Hulp bij het verhuizen


Heb je een nieuwe woning? Dan heb je een drukke, maar ook leuke tijd voor de boeg. In het nieuwe huis zal eerst veel geklust moeten worden. Maar ondertussen zal er in het oude huis ook het een en ander moeten gebeuren. Je moet je spullen uitzoeken: wat gaat er wel of niet mee naar het nieuwe huis. Als je alles uitgezocht hebt, moet alles ingepakt worden. Dit kan je zelf doen, maar je kunt dit ook laten doen.

Inpakken
Als je besluit om niet zelf te verhuizen, maar om verhuizers in te huren, dan kan je er ook voor kiezen om hen alles in te laten pakken. Dit is een optie. Het hoeft dus niet. Je kunt ook alles zelf inpakken en hen alleen laten verhuizen.

Verhuisdag
Op de dag van verhuizing komen de verhuizers met een grote verhuiswagen voorrijden. Zij halen jouw hele huis leeg. Alle dozen gaan de verhuiswagen in en ook alle grote, losse spullen gaan in de verhuiswagen. Ze pakken deze spullen goed in, zodat ze niet beschadigen. Jij hoeft hier zelf niets voor te doen. Als de verhuiswagen bij het nieuwe huis aangekomen is, zorgen de verhuizers er voor dat alle spullen uitgeladen worden en in de juiste ruimte worden geplaatst. Het is dus belangrijk om op de dozen te schrijven naar welke kamer de dozen moeten, dat maakt het op de verhuisdag een stuk eenvoudiger.

 

huis
Heb je een nieuw huis gevonden? Dan is het fijn als je hulp krijgt bij het verhuizen.

Opslag
Soms komt het ook voor dat je nog niet in je nieuwe woning kunt, maar dat je als tussenoplossing tijdelijk bijvoorbeeld op de camping gaat wonen. Maar je oude huis moet al wel leeg. Je kunt je spullen dan naar de opslag laten brengen. Ook dit kunnen verhuizers voor je doen. Ook is het soms mogelijk om een container voor je oude huis te laten plaatsen. Je kunt dan zelf, op je gemak, alle spullen in de container zetten. Deze container wordt dan opgehaald door het verhuisbedrijf. Zij brengen deze dan naar de opslag. En als je in je nieuwe woning kunt, zetten zij daar de container weer voor de deur, zodat jullie deze uit kunnen laden.

Er zijn dus verschillende manieren waarop je verhuizers kunt inhuren. Je kunt hen alles laten doen, maar je kunt ook een aantal dingen zelf doen. Jij bepaalt dit helemaal zelf. Er is altijd wel een manier die bij jou past. Veel succes met de verhuizing en veel geluk in je nieuwe woning.