5 tips om een verhuizing goed te laten verlopen

5 tips om een verhuizing goed te laten verlopen

Een verhuisbedrijf nodig in Den Haag. Dan kunt u terecht bij Verhuisservice Den Haag. Zij helpen je om al je spullen te verhuizen in den haag. Zo helpen zij uw piano verhuizen Den Haag maar ook alle overige spullen binnen en buiten uw huis. Om alles in goede banen te leiden is een goede voorbereiding noodzakelijk. Hier volgen vijf tips die jou en de verhuizers van Verhuisbedrijf Den Haag helpen een verhuizing soepel te laten verlopen.

Verhuizen binnen Den Haag: en onze tips!

Tip 1: Een handige manier om al je spullen direct op de goede plaats in je nieuwe woning te krijgen is de vertrekken in je nieuwe woning te nummeren. Vervolgens plak je op de deur of deurpost van elk vertrek het bijbehorende nummer. Vervolgens nummer je alle dozen die je in je oude huis inpakt. Zo kunnen de verhuizers de dozen direct in het juiste vertrek zetten.
Tip 2: Het is belangrijk je vloer te beschermen tijdens de verhuizing omdat je nu eenmaal niet na de verhuizing je vloer pas kunt leggen. Vaak heb je enorm veel tijd, geld en energie in je vloer gestoken en het is zonde als de vloer beschadigt tijdens het verhuizen. Zorg daarom dat op de plaatsen waar veel verhuizers lopen bescherming op je vloer ligt zoals stucloper. Stucloper is goedkoop, verkrijgbaar bij elke bouwmarkt en voorkomt een hoop narigheid achteraf.

5 tips om een verhuizing goed te laten verlopen
5 tips om een verhuizing goed te laten verlopen zijn onmisbaar bij een verhuizing!

Tip 3: Bij een nieuwbouwwoning is het belangrijk te zorgen dat er tijdig elektra, gas en telefonie is. Als je gaat verhuizen zal dat wel geregeld zijn. Maar wat vaak wordt vergeten is een pad naar de voordeur. Leg een aantal tegels neer, of desnoods een aantal stukken karton zodat de verhuizers niet met vuile voeten naar binnen lopen.
Tip 4: Zorg dat apparatuur zoals een koelkast of vrieskist leeg is en er ook geen water meer uit je vaatwasser of wasmachine kan lekken. Voor een koelkast is het belangrijk om deze enkele uren voor het verhuizen uit te zetten ter bescherming van het koelsysteem. Daarnaast, om beschadigingen te voorkomen is het verstandig om bijvoorbeeld de losse planken in de koelkast of vriezer vast te zetten of eruit te halen en de deur vast te zetten.
Tip 5: Als voorbereiding op de dag van de verhuizing in het verstandig om van te voren kasten die je niet vaak gebruikt alvast uit elkaar te halen. Let op dat alles wat bij een kast hoort, zoals plankjes en schroefjes ook bij de kast blijven. Zodoende kun je deze makkelijk terug in elkaar zetten De dag voor of de dag van de verhuizing kunnen eventueel uitneembare meubels uit elkaar gehaald worden. Ter bescherming van je bank, stoel of andere meubels is het verstandig de meubels af te dekken met bijvoorbeeld een kleed.

Deze tips zullen jou en de verhuizers helpen om snel en efficiƫnt van woning te verwisselen. Met het voorbereidende werk van jou en de hulp van de verhuizers zal de verhuizing snel geregeld zijn. Heb je hulp nodig om je dozen te verhuizen, je bank te verhuizen of je piano verhuizen Den Haag. Verhuisbedrijf Den Haag helpt u graag.