Hoe decoreer ik mijn woning?


orchideeBijna iedereen heeft wel wat aan decoratie in zijn woning, de één houd van bloemen de ander houd van planten. Woning decoratie gaat wel wat verder dan dat. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de kleuren combinatie in uw woning. Heeft u wel genoeg kleur in huis, of houd u het juist liever simpel? Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl, belangrijk is wel dat u uw eigen stijl zoveel mogelijk toepast aan uw woning.

Muur decoratie

Muur decoratie is iets wat veel toegepast wordt. Zonder muur decoratie kan de woning er erg kaal, en saai uitzien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooi schilderij, of een mooie foto op een canvas doek. Houd u niet van schilderijen? Dan bied een mooie grote klok, of andere soorten wand decoraties misschien wel een uitkomst.

Planten als decoratie

Een mooie grote plant is een prima decoratie, het brengt sfeer en warmte met zich mee. Het hoef niet altijd om een grote plant te gaan, een paar kleine plantjes verdeel door bijvoorbeeld de woonkamer kan ook erg sfeervol zijn. Vind u planten wel mooi, maar houd u er niet van om ze te verzorgen? Dan zijn kunstplanten, of bloemen ook een uitkomst. Deze hebben geen verzorging nodig, maar voegen toch een mooie decoratie toe.

Beeldjes en antiek als decoratie

Beeldjes en antieke voorwerpen worden ook vaak als decoratie gebruikt. Niet iedereen houd van antiek, maar het kan een prima decoratie voor in uw woning zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten en stijlen, dat het voor iedereen wel te combineren is.