De beste Moduleo vloeren

vinylvloeren

Ben je van plan om een nieuwe vloer te kopen? Dan is het verstandig om dit blog goed door te nemen. Een vloer vormt de basis van je woning en heeft veel invloed op de uitstraling. Er zijn verschillende soorten vloeren. Voorheen werd er met name gebruik gemaakt van vloertegels en vloeren van beton. Tegenwoordig is dit anders, veel mensen kiezen voor laminaat, PVC of vloeren van vinyl. PVC en vinylvloeren zijn nagenoeg hetzelfde, alleen is PVC steviger en vinyl juist soepeler. Het is belangrijk om dit mee te nemen in jouw keuze. Heb je besloten om voor een vinylvloer te kiezen? Dan is het verstandig om voor een Moduleo vloer te kiezen. De Moduleo vloeren staan bekend om hun hoge kwaliteit en de prachtige designs. Hieronder worden de voordelen van de Moduleo vloeren benoemd. Daarnaast helpt dit artikel je bij het kiezen van de juiste specifieke vloer.

Wat zijn Moduleo vloeren?

Moduleo vloeren zijn simpel gezegd luxe vinylvloeren welke bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit met daarbij een oogstrelend design. Moduleo combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van verschillende technologieën in de vinyl industrie. Dit resulteert in prachtige vinylvloeren. Moduleo maakt gebruik van vier verschillende productassortimenten. Namelijk: moods, impress, select en transform. Hierdoor bieden zij prachtige designs aan met verschillende looks, zoals: hout, steen, eik, wenge, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet. Bij Moduleo vloeren is er veel mogelijk, dit zorgt ervoor dat jij gegarandeerd de juiste vloer kunt kopen.

moduleo vloeren
Wat zijn de voordelen van de Moduleo vloeren?

De voordelen van vinylvloeren

Vinylvloeren brengen veel voordelen met zich mee. Je kunt hierbij denken aan waterbestendigheid, kras en vlekbestendigheid, geluids- en warmte-absorptie, slipvastheid en onderhoudsvriendelijkheid. Moduleo vloeren beschikken over in totaal acht lagen! Buiten dat, hebben de vloeren ook een unieke pro-tectonite PU-slijtlaag, die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. De vloeren uit het Transform-assortiment bevatten de dikste slijtlaag en zijn dus het stevigst. De Impress-vloeren zijn gemaakt door middel van reliëfdruk en hebben een unieke textuur. Naast dat Moduleo garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, staan zij ook garant voor een milieuvriendelijke vloer. Alle producten van Moduleo worden gerecycled en bevatten tot 50 procent gerecycled materiaal. Bovendien wordt 40 procent van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces gewonnen uit drie windturbines!

Het kopen van de vloer

Heb je besloten welk type vloer je wilt? Dan hoef je alleen nog maar na te gaan waar jij de Moduleo vloeren het best kunt halen. Ga voor jezelf na welke winkel een mooie showroom en goede klantenservice heeft. Bij een professionele showroom is men in staat om je deskundig advies te geven. Hierdoor wordt het een stuk eenvoudiger om de vloer te kiezen die het best bij je past. Veel bedrijven kunnen de vloer ook voor je aanleggen. Het is geen verstandig idee om de vloer door een specialist te laten leggen. Als de vloer strak gelegd is, blijft deze namelijk langer mooi en zal de uitstraling het best zijn. Ga wel goed na hoeveel geld je voor het leggen van de vloer kwijt zal zijn.

Voor advies bij het kopen van een Moduleo vloer kunt u terecht op Vloerenraamdecor.nl.